Konsultation omkring permanent hårfjerning

Slip for uønsket hårvækst med permanent hårfjerning hos Inviocare

Alle mennesker har naturlig kropsbehåring, og for de fleste giver dette ikke yderligere gener i hverdagen. Der er dog visse folk, der finder deres naturlige hårvækst yderst irriterende. Dette kan blandt andet være på grund af meget hårvækst eller mange hudgener, som er svære at komme af med på grund af hårvækst. I disse tilfælde kan permanent hårfjerning være løsningen på problemet og give bedre livskvalitet med færre gener, hvor andre hårfjerningsmetoder ikke har været tilstrækkeligt til hjælp. 

Permanent hårfjerning kan også afhjælpe andre hudgener forårsaget af kropsbehåring såsom indgroede hår, skægpest og generelle hudirritationer. Disse typer hudirritationer vil typisk aftage ved permanent hårfjerning på grund af behandlingen med laser. 

Mange grunde til at vælge permanent hårfjerning

Der kan være mange grunde til at vælge at sætte sin lid til permanent hårfjerning. Det kan være for at slippe for adskillige gener enten forårsaget af ekstrem hårvækst eller af selve kropsbehåringen, men det kan også være for at slippe for eksempelvis at skulle barbere meget ben eller arme. Dette kan naturligvis også være en stor gene for folk, fordi de gør det ofte og bruger meget tid på det. Dette behøver dog ikke nødvendigvis direkte at være en gene men rettere en irritation i hverdagen, som tager meget af ens tid. 

Hvordan virker en laserbehandling for permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning med laser er en langvarig løsning imod uønsket hårvækst forskellige steder på kroppen. Inviocare arbejder kun med det nyeste og bedst udviklede udstyr på markedet, hvor der blandt andet inden behandlingen bliver brugt et apparat til at måle din hudtype, så du er sikret en sikker laserbehandling, der er tilpasset dig på bedst mulig vis. 

Ved permanent hårfjerning skal man regne med at have behov for seks til otte behandlinger med seks til otte uger imellem før behandlingsforløbet afsluttet med en vurdering af resultatet efter to til tre måneder. Efter en behandling kan du forvente, at din hud er rød og dine hårsække kan være hævede. Dette vil dog aftage efter et par timer og er ganske naturligt, så der er ikke noget at bekymre dig om.