Skal du prøve Red Dead Redemption 2 til PC?

Spillede du også Red Dead Redemption 1 dengang det udkom? Så er vi to. Det var jo et spil, der skulle prøves, da det kom fra skaberne af Grand Theft Auto V. Så RDR1 kunne jo ikke andet end at være fedt – og det var det bestemt også. Og for at det ikke skal være løgn, så kommer der også et Red Dead Redemption 2 for PC. Lige præcis, hvornår det udkommer, ved man dog ikke endnu, men det er nok snart. Så der er helt sikkert noget at se frem til i år. 

Red Dead Redemption 2 online

Har du ikke en computer med diskdrev, eller orker du bare ikke at have et fysisk spil liggende, som kan blive ridset – og i øvrigt også blive væk, så kan du få Red Dead Redemption 2 PC Steam. Når du køber dit spil til Steam, modtager du i stedet en produktnøgle, som du skal bruge til at downloade RDR2. Så skal du hverken investere i et diskdrev til din computer eller have et fysisk spil liggende, som kan gå i stykker eller blive væk. Når du køber og tilgår dit spil online, har du altid spillet ved hånden. Selvom du en dag skifter din computer ud, så kan du stadig få dit spil til den nye computer. 

Kan du ikke vente? 

Hvis du bare ikke kan vente med at spille RDR2, så kan du jo i ventetiden spille RDR1. Så får du nemlig lige genopfrisket alt, hvad der sker i det første spil inden det nye udkommer. Så er du helt klar til at spille Red Dead Redemption 2. 

Har du dog ikke lyst til at spille RDR1 inden det nye udkommer, så kan du også bare lige få en lille teaser til, hvad det nye spil kommer til at handle om. I Red Dead Redemption 2 lakker det vilde vesten mod enden. Arthur Morgan og van der Linde-banden er på flugt fra føderale agenter og dusørjæger efter et røveri i Blackwater endte galt. Interne stridigheder vokser og truer med at rive banden helt fra hinanden. Nu må Arthur vælge mellem sine egne idealer og hans loyalitet til banden. 

Køb spillet når det udkommer og se hvordan det hele ender for Arthur og van der Linde-banden.