Sælg mere med vintage butiksinventar

Hvis du driver en vintagebutik, så nytter det ikke noget, at al din butiksinventar er moderne. Med vintage butiksinventar giver du dine kunder en autentisk oplevelse, der vil bidrage til at øge din omsætning. Kunder, der træder ind i en vintage butik, forventer følelsen af at træde tilbage i tiden. Udover måske kasseapparatet, kan alt inventar i butikken købes i vintage stil.  Køb butiksinventar online, hvor du finder et kæmpe udvalg af butiksinventar, der vil passe perfekt til din vintage butik. 

Med vintage butiksinventar vil dine møbler og andet inventar hjælpe med at fortælle en historie om den tid, som du forsøger at genskabe i din butik og med dine vintage produkter. Alt fra jeres mannequin dukke i butiksvinduet, borde med produkterne, belysning og bøjler til jeres butiksdisk, bør være udført i en overbevisende vintage stil. Derved vil kunder være overbeviste om, at dine vintage produkter passer godt til deres vintage stil.  

En vintage mannequin eller gine

Hvis du sælger vintage tøj, så kan en vintage gine eller mannequin give din butiksindretning et strejf af vintage. Vintage mannequiner og giner fås i flere forskellige varianter, så du kan nemt finde en eller flere, der passer til din forretning. Med en vintage mannequin i butiksvinduet vil det også være tydeligt for kunder, at din forretning er en vintage butik. Kunder der interesserer sig for vintage vil derfor nemmere opdage det og blive nysgerrige. 

Vintage træbøjler

Det er de små detaljer, der gør forskellen, så husk at finde nogle autentiske vintage bøjler. På online butiksinventar webshops kan man f.eks. købe et stort udvalg af vintage træbøjler i mørk træ. Med vintage bøjler viser du, at du har tænkt over alle detaljerne.  

Vintage belysning

En af de elementer, der virkelig kan skabe en stemning i en forretning er belysningen. Derfor er det vigtigt, at du finder en lyskilde, der passer til din vintage butik. Det er dog lige så vigtigt, at kunderne selvfølgelig stadig skal kunne se dine produkter ordentligt. Derfor kan du indrette din butik, således, at de mest synlige og iøjnefaldende lyskilder er vintage belysning.