Sådan vælger du en god trampolin til din have

Trampoliner er meget populære i haven, og det er ikke svært at forstå, da de kombinerer både leg og motion. De kan på den måde være en fantastisk måde for børn såvel som voksne at røre sig. Der findes en del forskellige typer, og det kan derfor kan det være svært at finde ud af, hvordan du vælger den bedste trampolin, men læs med her for at blive lidt klogere.

Hvordan vælger du en sikker trampolin

Selvom de både giver sjov og motion, så er der naturligvis også en vis risiko, ved det høje spring man laver på dem. Som forældre har du sikkert nogle forbehold, og til det må man sige, at det absolut er bedst, at dine børn kun hopper under opsyn. Derudover er det en god idé at have nogle regler så som:

  • Hop kun en ad gangen
  • Bliv på midten af trampolinen

Når du så skal vælge, er det vigtigt at gå med en god producent. Ordentlig kvalitet er særdeles vigtigt i denne sammenhæng, så de kan holde til at blive hoppet på, uden de pludselig går i stykker og måske forvolder skader. Derudover bør man gå efter noget med både net og kantpude.

Forskellige typer af trampoliner der passer til haven

Når alle sikkerhedshensyn er på plads, kan man begynde at se på, hvordan man så vælger den rigtige trampolin til haven, så den passer ind. Der findes som nævnt en del forskellige typer:

  • De aflange, som kan være gode, når man vil øve diverse spring
  • De runde, hvor det kan være nemmere at holde sig på midten
  • Dem som kan graves ned, og derfor kan være mere robuste og mere sikre, da et eventuelt fald ikke ville være så stort

Dernæst bør man bestemme sig for, hvor den skal stå og tage nogle mål på både længde, bredde og ikke mindst højde, så man er sikker på, at den passer ind hjemme i haven. Trampolinerne findes jo også i forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde noget, der passer dig, uanset hvor meget plads du har.