Pift dit hjem op med simple detaljer

Jeg er typen der elsker forandringer i mit hjem – store som små! Men jeg må nok også erkende, at både min pengepung og mit miljøbevidste sind ikke kan stå inde for at jeg bare laver en total make over i hjemmet hver gang jeg bliver træt af det gamle. Så derfor er jeg begyndt at skalere en lille smule ned og blot lave små forandringer i mit hjem, som altså er overraskende mærkbare! Selvom det blot er små ting der er blevet skiftet ud og lavet om, så føles hele mit hjem nyt og spændende igen! 

Ændringer i spisestuen

Jeg har piftet spisebordet op med to nye vaser som hver rummer de smukkeste evighedsblomster som jeg købte på Kongens Nytorv! Nye blomster i andre farver kan virkelig også gøre en forskel i et rum, og jeg elsker når der kommer nye blomster i hjemmet. Forrige år købte jeg som bekendt seks styks Arne Jacobsen stole – den såkaldte Måge – som jeg har været så glad for! Her har jeg piftet stolen op med røde læderhynder som virkelig giver rummet et spændende touch! Mosebo hynder, som de hedder, er nogle læderhynder som virkelig øger komforten – så ikke nok med at jeg har fået et nyt look ved spisebordet, så har de nye læderhynder fra Mosebo bare gjort at hele familien sidder meget bedre når vi nyder måltiderne!

Nye detaljer i stuen og på kontoret

På kontoret har vi også fået nogle nye plakater op at hænge, så udtrykket ikke blev så “kontor-agtigt”, men mere hyggeligt og farverigt. I stuen har vores Y stol også fået et lille pift med en brun læderhynde fra Mosebo og et lammeskind som virkelig får det hyggelige i stolen frem. Derudover har vi også fået sat nogle vintage loftlamper op som faktisk kun kostede 200 kr. Vi fik også sat nogle guld rammer op i stuen med nogle gamle kort over København som jeg fandt på Nansensgade til 70 kr. pr stk så alt i alt er stuen virkelig blevet mit nye yndlingsrum! Jeg er så glad for at små ting kan gøre en kæmpe forskel i ens hjem!