Krea legetøj til de kedelige regnvejrsdage

I disse tider er krea legetøj et hit. Og hvis vejret ikke altid lige er til en gåtur eller leg udenfor, så er det altid godt med noget krea legetøj derhjemme. Men hvad indebærer krea legetøj helt præcist? For det er ikke kun én ting, det er mange, og det kan være svært at huske dem alle. Det kan være alt fra en hyggelig bog, som du og dit barn læser i sammen, leg med modellervoks eller noget helt tredje. Der er et hav af kreative ting, som du og dit barn kan lave sammen derhjemme, når det regner eller er koldt. Krea legetøj behøver dog ikke kun at være til de kedelige regnvejrsdage, det kan også være til de dage, hvor I bare har lyst til at hygge indenfor. Det er helt op til jer. hvis du mangler lidt gode idéer til at krea, så kan du med fordel læse med her. 

Kvalitetstid med puslespil fra Loukrudt

Når du og dit barn er i det kreative hjørne, behøver det ikke nødvendigvis betyde, at I skal lave en ting sammen som perleplader, male eller andet. Det kan sagtens betyde, at I sætter jer sammen og har kvalitetstid med et puslespil. På Loukrudt.dk finder du et udvalg af puslespil i flere forskellige sværhedsgrader, så der er noget til alle aldre. Vil I virkelig udfordre jer selv, kan I f.eks. vælge et puslespil med 100 brikker, som måske kan tage jer rigtig lang tid at lave. Med et puslespil kan I fordybe jer og nyde at I laver noget sammen. Skulle junior dog have lyst til at lave et puslespil helt selv, er der selvfølgelig også mulighed for at købe puslespil, der passer til det. 

Sjove og lærerige bøger til alle aldre

Til den kreative leg kan det også være hyggeligt, at finde sjove og lærerige bøger frem. Det kan være alt fra sjove matematikbøger, der kun tager 10 minutter, en kæmpestor aktivitetsbog med mulighed for at male, tegne og lave kruseduller, eller en kogebog for børn. Mulighederne er mange. Og der er bøger til alle aldre og i flere slags motiver. Du kan endda få bøger fra dit barns yndlings film, som f.eks. Frost, Paw Patrol, Gurli Gris og en masse andre. Der er selvfølgelig også plads til at du og junior kan sætte jer sammen og læse en helt almindelig bog om prinsessen på ærten, den grimme ælling eller en helt tredje historie. Tag et kig på udvalget hos Loukrudt, så I kan komme i gang med den kreative leg.