Indret badeværelset med et lækkert badeforhæng

Synes du, at dit hvide, enkle og praktiske badeværelse trænger til en kærlig hånd? Det behøver hverken være dyrt eller omfattende at give dit badeværelse lidt ekstra farve og stil, og få ændringer kan gøre en stor forskel. F.eks. kan du hurtigt og nemt skabe mere liv og personlighed i badeværelsets indretning ved at anskaffe dig et nyt badeforhæng med flotte motiver.

Geometriske mønstre, planter eller masser af farver?

Der findes et utal af forskelligartede designs og print til bruseforhæng – så mange at det kan være svært at vælge. Hvad passer perfekt ind til lige præcis dit badeværelse?

  • Et badeforhæng med strandmotiv for en eksotisk stemning?
  • Et badeforhæng med farverige ugler til børnenes badeværelse?
  • Et forhæng med enkle, geometriske figurer til det stilrene badeværelse?
  • Et ensfarvet forhæng, måske i blå eller grøn, til det farvekoordinerede badeværelse?
  • Eller måske et badeforhæng med plantemotiver, for at bringe naturen ind i rummet?

Et badeforhæng med fine motiver eller i en atypisk farve, vil være med til at præge stemningen i rummet, samtidig med at det vil gøre rummets mere indbydende at opholde sig i – hvilket vi jo alle bliver nødt til fra tid til anden. Du kan supplere dit nye badeforhæng med andre detaljer for at gøre dit badeværelse endnu mere lækkert – f.eks. håndklæder, bademåtte eller tandkrus i matchende farver.

Vælg den rigtige længde

Hvis du har prøvet at gå i bad bag et bruseforhæng, der gaber for neden, så ved du formentlig også, hvor vådt det kan gøre badeværelsesgulvet uden for brusenichen. Samtidig kan et bruseforhæng, der er for langt, have svært ved at tørre i bunden og derfor hurtigt blive både beskidt og grimt for neden bl.a. på grund af mug. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at bestille dit nye badeforhæng i en længde, der passer. Langt de fleste forhæng er 200 cm lange, men du kan også få badeforhæng på 220 cm. Find derfor målebåndet frem, inden du går på jagt efter et nyt badeforhæng, så du er helt sikker på at få et, som passer i længden.