trommesæt

Hvorfor vælge trommesæt fra Drum Limousine

Hvis du er trommeslager, så har du nok hørt om Drum Limousine trommesæt. Der findes dog mange andre brands, herunder Yamaha og Pearl, så hvorfor kan Drum Limousine trommesæt anbefales frem for trommesæt fra andre brands? Læs med og find ud af, hvorfor du bør vælge et Drum Limousine trommesæt næste gang, du skal købe et nyt trommesæt. 

Trommesæt til ethvert budget 

Siden 1999 har Drum Limousine produceret høj kvalitet trommesæt til ethvert budget. For et akustisk trommesæt varierer prisen mellem 999 for et børnesæt og over 42.000 kr. For et eksklusivt trommesæt af nordamerikansk ahorn. Der er et godt udvalg af trommer i alle prisklasser, så alle kan være med. Hvis du er begynder, så kan du eksempelvis vælge et trommesæt af birketræ eller akryl, der er i den billige ende af prisskalaen. Du kan også få lov til at afprøve nogle af instrumenterne i Drum Limousine butikken i København. 

Trommesæt som de kendte anbefaler

Et Drum Limousine trommesæt er det foretrukne trommesæt for mange kendte trommeslagere, og det er der en god grund til. De har valgt netop dette brand på grund af den høje kvalitet, de flotte design og ikke mindst den gode lyd. På Drum Limousines hjemmeside kan du faktisk se præcis hvilket trommesæt forskellige trommeslagere har valgt, så du nemt kan købe samme sæt. I dag spilles Drum Limousine trommesæt blandt andet af Søren Arnholt (Nephew), Laust Sonne (D-A-D), Troels Møller Hansen (Alphabeat), Morten Thorhauge (Carpark North) og mange flere. 

Høj kvalitet og smukt design

Uanset hvilken prisklasse, du går efter, så vil du finde et stort udvalg af høj kvalitet trommesæt med et smukt design, så de både spiller godt og ser godt ud. Drum Limousine trommesæt kan nemlig fås med forskellige finish, som f.eks. det eksklusive high gloss lacquer finish. Trommesættene designes også i mange forskellige farver, så du eksempelvis kan vælge et klassisk sort trommesæt, et kobber trommesæt eller trommesæt med skarpe farver, som gul eller blå. Derudover kan du også få et custom made trommesæt, der er skræddersyet til dig, så der er netop de trommer, som du bruger, når du spiller. Det høje kvalitet opnås blandt andet ved at mange af trommesættene er dansk design trommesæt, der produceres i Danmark. Nogle af trommerne produceres dog også i Taiwan og Kina.