Gode råd til at fange makreller

Har du forsøgt at fange en makrel på dine fisketure? Og er det aldrig lykkedes? Måske er det fordi, at du ikke er helt klar over, hvad det egentlig kræver at fange en fisk som en makrel. Der kan være mange gode grunde til, at det lige netop er en makrel du drømmer om at få på krogen. Først og fremmest er makrelfiskeri ofte forbundet med sommer og sol. Derudover er det også en fisk der smager dejligt, og som faktisk kan fanges forholdsvis nemt uden dyrt grej og svær teknik. Herunder får du et par gode råd, som du kan bruge, når du gerne vil gøre en ekstra indsats for netop at fange makreller.

Sådan gør du

Når det kommer til makrelforfang, findes der ikke noget konkret svar, på hvad der er rigtigt eller forkert. Hvad med derimod kan sige er, at det i høj grad handler om præferencer og udstyr til rådighed. Du kan fange makreller med både spinnefiskeri og medefiskeri. Det kan være svært at finde rundt i det forskellige fiskegrej, men hos billigtfiskegrej.dk er det let for dig at navigere mellem grejet og de forskellige fisketyper. Så køb makrelforfang online så du kan blive klar til din næste fisketur, og forhåbentlig få et par makreller med hjem. Desuden kan du fange makreller med både tanglopper, småsild og meget andet, da makreller spiser stort set alt.

Makrelsæson

Udover udstyret skal du naturligvis også have styr på, hvornår det er tid til at fange makreller. Du har nemlig størst chance for at få en makrel på krogen om sommeren, hvor det er makrellens højsæson. Det er netop om sommeren, at makrellerne ses i store stimer, og sådan bliver det ved indtil efteråret nærmer sig. Hvis du vil fange makreller først på sæsonen, bør du tage til vestkysten, da det ofte er her de ankommer, og senere vil de sprede til resten af Danmarks kyste og havne. Hvis du ønsker at fange makreller senere på året, bør du søge til dybere vande, hvor du fisker fra en båd.