Find reoler i stilrent design til din bolig

Mange forbinder reoler med noget tungt, støvet og kedeligt boliginteriør, der i virkeligheden kun har sin eksistensberettigelse grundet deres funktionalitet – som dog under ingen omstændigheder bør undervurderes. Hvis du kan erklære dig enig i ovenstående udsagn, kan du godt tro om igen. Du kan nemlig i dag finde et kæmpe udvalg af reoler i smukt, tidløst design, der som små skulpturer fremstår som en kunstnerisk del af indretningen i hjemmet. Find din næste reol allerede i dag og vælg mellem mange forskellige design, fx en Hay reol.

Vælg en reol der passer til dit hjem

Når du står overfor valget af din kommende reol, er det vigtig, at du har følgende ting in mente:

  • Stil og design. Som nævnt tidligere er det vigtigt, at din nye reol passer ind til resten af dine omgivelser. Hvis den skiller sig for meget ud i forhold til stil og design, vil det hurtigt komme til at se kluntet ud. Et godt råd er hele tiden at visualisere rummet – også selvom du finder en fantastisk reol, der måske ikke passer ind i lige dit hjem.
  • Størrelse. Vælg størrelse alt efter din plads og brugsbehov. Et godt tip er at vælge en reol der er lige en tand for stor rent arealmæssigt, så du har en ekstra hylde ledig. Det giver øget fleksibilitet, når du vil flytte rundt på dine ting eller blot skabe mere luft imellem dine genstande.
  • Farver og former. Find fede former og farver, der kan skabe dynamik i dine omgivelser – fx igennem en Hay reol, der med sine pangfarver indtager ethvert rum.

Skab ny dynamik med en væghængt reol

Der findes i dag et stort udvalg af væghængte reoler, der kan være en god løsning for dig, der bor småt. På den måde undgår du at spilde dyrebar gulvplads på en stor og tung reol, men kan i stedet flytte rodet og opbevare det på væggene. Denne løsning frigiver ikke bare plads men også luft til dine omgivelser, da en væghængt reol har det med at have en mere åben form.