Få mest muligt ud af din rejse til Sunny Beach

drinks på stranden

Skal du et smut til berygtede Sunny Beach? Eller er du først ved at få styr på de forskellige sommerferiedestinationer? Sunny Beach i Bulgarien er et sikkert valg for alle unge, der vil nyde sommervarme, god stemning og feste igennem natten lang.

Skulle Bulgarien Sunny Beach være destinationen, du og dine venner beslutter jer for, kan du på duf-rejser.dk nemt booke et både billigt og fantastisk ophold på et af de mange tilgængelige ungdomshoteller. Men først kan du jo lige læse med her og lære lidt mere om, hvad en sådan rejse har at byde på.

Aktiviteter både dag og nat

På trods af Sunny Beach’s ry som paradis for unge festaber, hvilket det bestemt også er, har byen og resten af Bulgarien meget, meget mere at tilbyde. Blandt andet er Bulgarien rig på kulturelle og historiske områder og seværdigheder. Bor du i Sunny Beach, er der ikke langt til den populære naboby Nesebar, som nærmest er en attraktion i sig selv.

Er du mere til en klassisk badeferie, så vælg et strandhotel og slå dig ned ved poolen eller den lækreste sandstrand. Du kan nyde dagen med alt det, der hører en badeferie til, af solbadning, kolde drinks og vandsport – you name it.

Der er selvfølgelig også nattelivet i Sunny Beach at tænke på. Det er ikke løgn at byen er et af de fedeste feststeder med sit alsidige udvalg af diskoteker, barer og ligefrem et skandinaviske yndlingssted: Den Glade Viking.

Spar penge med billige rejser til Sunny Beach i Bulgarien

Det kan godt være lidt stramt med pengene, når man er ung. Måske studerer du og skal på en tiltrængt sommerferie i frihedens og festens tegn. Så er det heldigt, at Sunny Beach og Bulgarien generelt er det perfekte SU-venlige rejsemål. Undersøg dine muligheder for at komme afsted på en afbudsrejse, eller for særlige priser og tilbud. Selve opholdet klarer du snildt på et lille budget, da både mad, og især drikke har dejligt lave bulgarske priser, langt under vores priser herhjemme.