Få et smukt og miljøvenligt hus med Cembrit

Det er fantastisk, når man får mulighed for helt selv at skabe drømmehuset. Hvad end det er ved renovation eller et hus bygget helt fra bunden, er det en drøm, mange går med. Man vil have en masse ideer om, hvordan drømmehuset skal se ud, og med den tendens er i dag til at være opmærksom på miljøet, vil der sikkert også være et ønske om at skabe et miljøvenligt hus. Du kan få det bedste af begge verdner, hvis du for eksempel vælger tagplader fra Cembrit.

Fordele ved at vælge Cembrit

Cembrit plader til tage er nemlig alt, hvad du kunne ønske i den forstand. De er lavet af fibercement, som altså består af fibre og cement, og derfor holder de fantastisk godt. Så får du ikke blot et lækkert tag her og nu men også et tag, der vil se godt ud om mange år. Du skal blot finde ud af hvilken type tagplader, der passer dig bedst.

  • Cembrit B7 for eksempel er både smukt og klassisk af udseende og vil passe godt til mindre tage så som på parcelhuse.
  • Cembrit B6 er også en smuk type tagplade, som passer særdeles godt til store tagflader som for eksempel industribygninger, men de kan også på grund af deres design passe godt til mindre huse.

Cembrit plader er alle i øvrigt lavet af naturlige materialer, og de er fuldstændigt miljøvenlige.

Hvordan kan du ellers få et mere miljøvenligt hus?

Hvis du netop går med et ønske om et mere miljøvenligt hus, så er der mange måder, du kan gøre det på. Du skal selvfølgelig vælge miljøvenlige byggematerialer, men derudover kan du også gøre nogle tilføjelser til huset som for eksempel:

  • Solpaneler, der siges at holde i op til 20 år og kan give dig ren energi fra solen. Så er man ikke afhængig af fossile brændstoffer for at have strøm.
  • Elektroniske termostater, så du nemt kan holde styr på varmen og derved spare på varmeregningen og hjælpe miljøet.
  • Et tørrestativ, så du ikke altid skal bruge tørretumbleren.

Derudover kan du selvfølgelig finde på grønnere vaner i hverdagen.