En rejse for dig som ønsker mere end en badeferie

Hvis du er træt af de typiske ferier, som involverer at ligge på stranden med en solhat, så er et middelhavs krydstogt måske lige noget for dig – læs her.  

Denne oplevelse vil for evigt være noget, som du vil kunne huske tydeligt, og det er som sagt anderledes end den typiske badeferie, som dig og din familie måske har været på før. 

Hvorfor vælge krydstogt? 

Spørgsmålet er så, hvorfor man lige netop skal vælge et middelhavskrydstogt, og nedenfor vil der være listet nogle af de gode fordele, der er ved at vælge en sådan tur. 

  • Ren afslapning

På et krydstogt vil du være omringet af vand, og du vil på sin vis være isoleret og afskåret fra omverdenen. Stress og travlhed er altså ikke en faktor på sådan en tur. 

  • Flere kulturer – samlet på én ferie

Ved at tage på en krydstogttur oplever dig og din familie mange forskellige kulturer, som i nok ikke ville have oplevet ellers. 

  • Ingen planlægning

Normalt kræver en ferie nøje planlægning, også selvom det bare er en badeferie. På et krydstogt er alt dette allerede ordnet. Her skal dig og familien bare nyde tiden, og oftest er alle måltider inkluderet i krydstogtpriserne, så du skal altså ikke engang tænke på de yderligere omkostninger på din ferie – med mindre i skal rundt og have fat i souvenirers, hvilket der skal være plads til. 

  • Tilpas det til dine behov

Skal krydstogtet være en kærestetur? Er i en børnefamilie? Ligegyldigt hvilken anledning ferien er, så findes der et krydstogt, som passer netop dig og dine behov. Undersøg de forskellige muligheder og find netop det krydstogt, som virker bedst for dig. 

Krydstogt er for dig som..

Ja, et middelhavs krydstogt er for dig som er eventyrlysten. Dig, som ønsker at opleve mange forskellige kulturer på en enkelt tur, i stedet for at bruge mange penge på flere forskellige rejser. Det er for dig, som  vil prøve noget nyt og anderledes, og for dig som er klar på at leve ude midt i havet.