Forskellige drinks og cocktails

Bliv bartender klar til sommeren

NIO Cocktails har gjort det nemt at være professionel bartender. Sommermånederne er på vej og det byder på en masse sociale sammenkomster, som selvfølgelig indebærer lækre drinks og cocktails. NIO Cocktails er et forfriskende bud på, hvad du skal servere til dine gæster og dig selv til festen! NIO Cocktails har stået for alt det besværlige arbejde, fundet de bedste produkter, sammensat dem og herefter også mixet dem for dig. NIO Cocktails er utroligt nemt at have med sig, på grund af den kvadratiske indpakning. Den kvadratiske indpakning gør de forskellige cocktails supernemme at have med sig, da de næsten intet fylder.

NIO Cocktails store udvalg af kendte drinks

NIO Cocktails har haft gang i den helt store cocktail brainstorming og kan hermed tilbyde et kæmpe udvalg af velkendte og velsmagende drinks, som du med garanti har stiftet bekendtskab med derhjemme eller på baren.

Hvis du ønsker sikre drinks som sikkerhed vil være en sommer succes, så burde du helt klart overveje cocktails som Cosmopolitan, Daiquiri og Old Fashion. Disse drinks vil helt sikkert dække dine gæster godt ind da de forskellige cocktails byder på forskellige smagsoplevelser.

Det anbefales at man finder nogle gode og flotte cocktail glas frem. NIO Cocktails indeholder 100 ml, så sørg endelig for, at dit glas er stort nok. Fyld glasset godt op med isterninger og lad drinken afkøle i cirka 1 til 2 minutter og voila! Så har du en lækker afkølet cocktail.

Køb dine NIO Cocktails hos Slikforvoksne

Slikforvoksne har et bredt udvalg af NIO Cocktails inde på deres hjemmeside. Udover deres webshop, så har Slikforvoksne også en fysisk butik, som er lokaliseret i København på Kongensgade. Inde i deres fysiske butik sker der en masse spændende ting. Slikforvoksne åbner tit nye og gamle flasker, og giver de besøgende kunder muligheden for at prøve de forskellige produkter. Hvis du ønsker at deltage i disse prøvesmagninger, så kan du følge med inde på deres Facebookside, hvor de løbende vil opdatere deres følgere om, hvornår der er prøvesmagninger og andre spændende begivenheder. Slik For Voksne holder åbent hele ugen undtagen søndag.