Kursus i AWS

AWS er blandt toppen inden for cloudplatforme

Hvis du læser dette blogindlæg så går jeg ud fra, at du ved hvad AWS er, hvis ikke så lad mig komme med en kort beskrivelse. AWS står for Amazon Web Services og er en cloudplatform. Du bruger med sikkerhed allerede cloud løsninger i den hverdag nu, måske uden du tænker over det. Her tænker jeg mere specifikt på iCloud, Google Drive, Dropbox og mange andre. AWS er på lige fod med mange af ovennævnte, men selv om Google og Apple er kæmpe mastodonter, så formår Amazon Web Services alligevel at give dig en konkurrencemæssig fordel, grundet deres størrelse og mange års erfaring indenfor cloudplatforme. 

Kurser og certificeringer i AWS 

Mange virksomheder gør allerede brug af AWS, da det blandt mange regnes for at være den bedste cloudplatform. Der findes dog også en stor del af virksomheder, som gerne vil gøre brug af AWS, men som ikke har de interne kompetencer til at kaste sig ud i det. Heldigvis findes der en løsning på dette. Global Knowledge er den verdensomspændende kursus og certificerings virksomhed, som lever af at undervise i bl.a. Amazon Web Services. 

Hos Global Knowledge kan du blive uddannet inden for netop AWS og dermed blive ekspert på en af verdens største cloudplatforme. AWS er et kæmpe fag, da det kan gå i mange retninger. Det er først og fremmest delt op i forskellige grader foundational, associate og professional. Ligesom med alle andre uddannelser, kurser og certificeringer kræver det at du har foundational, som er første skridt på vejen. Hvis det lyder interessant for dig, eller du har en medarbejder, hvor du tænker det kunne være en mulighed, så tilbyder Global Knowledge et kursus inden for foundational kategorien. Kurset hedder AWS Technical Essentials og er, som navnet indikerer, den helt fundamentale viden omkring Amazon Web Services. 

Det kan også være du allerede har kendskab og tager kurser indenfor AWS og gerne vil bygge på. Det er nemlig muligt, til sidst i forløbet at specialisere sig yderligere. Der findes følgende grene AWS Certified Security, Big Data AWS Certified, AWS Certified Machine Learning og AWS Certified Advanced Networking. Der er masser af muligheder for at bygge på, vil du gerne vide mere kan du med fordel tjekke Global Knowledge hjemmeside.