Forskellige containere

Alle transporttyper til fragt globalt

Har du brug for at få fragtet noget fra A til B? N.A. Nissen er et fragtfirma, der kan klare fragt af stort set alt i hele verden. Det kan være svært at overskue det, hvis du har brug for at skaffe fragt til udlandet. Derfor giver det god mening at snakke med et firma, der har kontakter i hele verden. På den måde kan du nøjes med at snakke med et dansk firma – så klarer de kommunikationen med resten af verden. På https://nanissen.dk/da/ kan du læse mere om, hvilke fragtmuligheder du har.

Til lands, til vands og i luften

Du har mulighed for at få fragtet gods dør-til-dør i hele Europa med lastbil, uanset om det er en mindre opgave eller en stor logistikløsning, der skal til for at få puslespillet til at gå op. Der er ingen grænser for varens art eller vægt, uanset hvad skal den nok nå frem. Du kan både få sendt din leverance som ekspreslevering eller som en mere økonomisk løsning.

Har du brug for at få leveret stykgods, der skal oversøisk, er det også muligt at bestille søfragt. Godset vil stadig behandles manuelt, hvis det er det, det har bedst af, og det vil derfor nå sikkert frem i havn.

Siden 1974 har N.A. Nissen været eksperter i at transportere gods. Du har også mulighed for at få sendt dine varer med flyfragt. På den måde når det meget hurtigt frem. Der er faste priser, så du ikke pludselig oplever uventede udgifter.

Transport af levende dyr

N.A. Nissen har specialiseret sig inden for transport af levende dyr. Det er muligt at få fragtet alt fra mindre kæledyr til større dyr, der for eksempel skal sendes for zoologiske haver. Når der skal transporteres dyr, er der sørget for, at transporttiden bliver kortest muligt, så dyrene ikke bliver stresset unødvendigt meget. Der er strenge krav til transport af dyr, så der er sørget for, at transportkasser, godkendelser og certificeringer er i orden før afgang. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser undervejs. Ved transport for zoologiske haver er en repræsentant fra Fødevarestyrelsen til stede.